Legyen plusz bevételedMit gondolsz, tudnál néhány hirdetést posztolni, míg alszik a babád? Vagy míg eljátszik melletted a szőnyegen,  vagy megnéz egy mesét? 
Van naponta 20-30 lopott perced - még ha csak részletekben is - amikor kezedben  a telefon, vagy előtted a laptop? 
Végeznél egy egyszerű hirdetésfeladós munkát, hogy plusz  bevételed legyen? 
Mi már így dolgozunk, így épül a törzsvásárlói csoportunk - de úgy, hogy közben terméket nem adunk el másoknak, nem katalógusozunk, nem bajlódunk rendelések továbbításával. Csak másoljuk és beillesztjük a készen kapott hirdetéseket, mert egy segítő automata tájékoztató rendszer elvégzi helyettünk az online hálózatépítés legidőigényesebb részét, az érdeklődök  tájékoztatását.
És jól működik!
Nem titok a cég neve sem: a Farmasival dolgozunk így - több évtizedes múltú cég, minőségi termékek, nagyon jó marketing terv. ( A tájékoztató rendszer magán rendszer, nem a cég központi rendszere.) Se másoknak történő termékeladás, se telefonálgatás, se címlista írás, se ismerősök zaklatása. Már csak azokkal kerülsz kapcsolatba, akik beregisztráltak hozzád a Farmasiba.
( Természetesen, velük lesz majd szponzori teendőd is: segítségnyújtás,  kapcsolattartás.) Ismerd meg a részleteket kötelezettségmentesen, nem lesz zsákbamacska, nyílt és részletes tájékoztatást kapsz , ami után dönthetsz: jössz velünk, vagy leiratkozol.
Alábbi Bannerre kattintva tudod kérni a hírleveleket:Bővebb infóért kattints a képre

Legyél Te is törzsvásárló!  A Farmasi egy török kozmetikai cég, amely 2017 január óta van jelen Magyarországon. Olyan, minőségi koz...